Anti optimizacija spletnih strani

Na vsakem koraku slišimo, kako pomembna je optimizacija za naše spletne strani. Preko glave že imamo zgodb, pravljic, legend o optimizaciji, zato sem se odločil napisati članek o Anti SEO optimizaciji. Anti SEO optimizacija ali kaj moramo narediti da se izognemo dobri optimizaciji spletnih strani.
Če vam je prispevek všeč, ga pohvalite s klikom na +1 in objavite na FB:
        Objavi na Facebooku

Na vsakem koraku lahko slišimo, kako pomembna je optimizacija za naše spletne strani. Preko glave že imamo zgodb, pravljic, legend o optimizaciji, zato sem se odločil napisati članek o Anti SEO optimizaciji.

Anti SEO optimizacija ali kaj moramo narediti da se izognemo dobri optimizaciji spletnih strani. Če želite pokazati celemu svetu kako drugačni so vaši ideali od ostalih, so to pravi nasveti za vas.
Če ne želite imeti dobro optimizirane spletne strani vam tu ponujamo nasvete za Anti-SEO optimizacijo:

1. Maskiranje

Svojo spletno stran naredite na način, da bodo iskalniki videli eno, obiskovalci pa drugo vsebino. To je mogoče doseči s prikritimi preusmeritvami in je dober začetni korak v Anti SEO. Morda se vam na začetku ne bo zdelo tako, vendar verjemite vaš cilj bo kmalu dosežen in zelo hitro vas bodo izključili iz rezultatov iz Googla.

2. Copy paste

Če študirate, verjetno že poznate to metodo, zdaj je pravi čas, da jo prenesete še na drugo področje. Najboljše je da vsak dan prekopirate vse prispevke vodilnih medijskih hiš od Dela, RTV Slovenije in 24 ur in enostavno prilepite na vašo spletno stran. To delajte čim večkrat in čimbolj pogosto, zelo priporočljivo je da isto vsebino prilepite na vsaj 20 vaših podstrani.
Google vas zagotovo ne bo nagradil zaradi tega in to je tudi pravi pristop Anti SEO optimizacije spletnih strani.

3. Naj robot dela za vas

To je vsaj tako dobra ideja kot copy-paste tehnika. Če ne poznate nobenih skript, ki skrbijo za baclinkanje, potem živite v kameni dobi. Spletne iskalnike boste tako zelo razdražili in naj kar mislijo da jim je končno le uspelo najt nekega Black Hat SEO mojstra, vi pa se lahko le smejite ker vaš cilj anti SEO optimizacije bo dosežen.

4. Neumne ključne besede

Poskusite vključiti ključne besede, ki so najmanj relavantne z vsebino vaše spletne strani. Po možnosti naj bodo to kletvice ali ključne besede povezane s katero od nelegalnih dejavnosti. Da bo rezultat še boljši poskusite kakšno od teh ključnih besed napisati v nasprotno smer. To je zelo dobra taktika Anti SEO optimizacije, če boste dovolj dobri bodo morda Googlovi pajki naredili kar harakiri.

5.Spam povezave

Na vaši spletni strani naj bo posebna rubrika, kjer bo naštetih vsaj petsto spletnih strani z najslabšo vsebino, ki jo lahko najdete na spletu. Po možnosti naj kažejo na strani tisti prodajalcev magičnih tablet, ki jih najdete v svojem gmail spam boxu.

6. Skrijte čim več teksta

Najboljše je, da imate barvo teksta enako kot barvo ozadja. Tega Google ne mara preveč, za Anti SEO optimizacijo za iskalnike pa je to izrednega pomena.

7.Dolgi naslovi
Vaši naslovi naj bodo čim daljši in vsebujejo čim bolj naključno (ne)povezane besede, Ena od zanimivih taktik Anti SEO optimizacije je, da zamenjate že preveč uveljavljen način pisanja, ter napišete naslove z navadnim tekstom, celotno vsebino pa z h1 naslovom.

8. Virusi

V eni od rubrik dajte na voljo zip datoteke z virusi in trojanskimi konji. Tega na spletu ne ponuja še nihče. Zagotovo bodo vaši cilji anti optimizacije strani hitro doseženi.

9.Vhodne strani

Registrirajte si 200 različnih domen in si na vsaki napravite vhodno stran, ki bo potem kazala na nek drug naslov. Vsako optimizirajte za eno zelo natančno ključno besedo. Lahko pa poskusite to metodo združiti s copy paste tehniko.

Ne obupajte takoj, Morda bo potrebno nekaj časa, da bodo vaši Anti optimizacijski ukrepi delovali. Vendar zagotovo bodo če boste uspeli upoštevati vse korake anti optimizacije. Poiskusite biti tudi čim bolj leni pri pisanju vsebine. Če vam ostalo ne bo šlo, bo to tudi nekako pomagalo.

Kdor misli da pišem resno, ga moram zdaj razočarati. Preberite si katerega od resnejših člankov na tem portalu ali pa pojdite dalje po poti anti optimizacije spletnih strani :)

Related posts: